Meister MEISTER Laminaatvloeren hebben veel voordelen. Geen wonder dat MEISTER zich in de bijna twintig jaar sinds hun uitvinding een vaste plaats hebben verworven. MEISTER behoort tot de laminaat-pioniers. MEISTER heeft als eerste producent de ‘stille’ laminaatvloer ingevoerd. Tegenwoordig zijn contactgeluiddempende onderlagen wijdverbreid. Bijna elke producent levert laminaat met een geluid- dempende onderlaag, die de geluidsontwikkeling in de ruimte zelf en in de ruimte eronder vermindert. Maar je hebt geluiddemping en geluiddemping. En het kwaliteitsverschil kan je horen. Kwaliteitsbewuste klanten letten hier op de details. Als u hoge eisen stelt, zult u overtuigd raken van MEISTER laminaatvloeren vanwege hun producteigenschappen. Hetzelfde geldt voor de vormgeving van de MEISTER laminaat collectie. MEISTER heeft de designmogelijkheden van het materiaal benut en decors gecreëerd waarmee u echte accenten kunt plaatsen. MEISTER huidige collecties benadrukken de mogelijkheden die moderne laminaattechnologie biedt: optische diversiteit op het hoogste kwaliteitsniveau. MEISTER Laminaat eigenschappen: Enkele van deze kwaliteitskenmerken kunt u zien en voelen: bij de poriën-synchroonprint wordt het oppervlak voorzien van een opgedrukte houtnerfstructuur. Ook onze laminaatvloeren met rondomlopende voegen wekken de indruk dat het om echte houten lamellen gaat. Wie het helemaal onderhoudsvriendelijk wil, maar toch de lamel-look wenst, kan kiezen voor een optische V-voeg. Die is pas na aandachtig kijken van origineel hout te onderscheiden. Van de andere kwaliteitskenmerken als de bescherming tegen vocht of het antibacterieel werkende oppervlak voor ondersteunende hygiëne zult u pas in het dagelijkse gebruik overtuigd raken. MEISTER geldt in de branche als de uitvinders van de ‘stille’ laminaatvloer. En zij hebben knowhow bij de ontwikkeling van ‘stille’ vloeren gestaag uitgebreid. Juist dit onderwerp vraagt om bijzonder veel zorgvuldigheid. Pas de som van alle factoren zorgt voor een optimale geluidsisolatie en daarmee voor een ongestoorde, behaaglijke sfeer. Daarbij gaat het niet alleen om de dikte van de contactgeluiddempende onderlaag. Ook het totaalgewicht van de vloer is belangrijk, want massa biedt geluidsisolatie. Van even groot belang is een nauw contact tussen vloer en ondergrond. Omdat niet elke ondergrond werkelijk vlak is, is hier de elasticiteit en flexibiliteit van de geluiddempende onderlaag bijzonder belangrijk. MEISTER NIEUWS MEISTER Alanto met 16 eigenzinnige kleuren en eigentijdse dessins. Zonder decorpapier maar direct geprint op de HDF-drager. Hierdoor zijn onder andere de lichte krasjes minder zichtbaar. De ideale vloer voor het complete woongebruik en voor projectgebruik met lichte belasting zoals hotelkamers, kleine kantoren enz.
Over Twenterand Flooring
Twenterand Flooring is een bedrijf dat inmiddels al tientallen jaren laminaat vloeren produceert en verkoop voor een lage prijs aan bedrijven. Het bedrijf is ontstaan in de vorige eeuw en heeft in de loop van tijd zich ontwikkeld tot een van de grootste laminaat producerende fabrieken van Nederland. Onze collectie bestaat dan ook al uit 8 verschillende categorie�n.

Twenterand Flooring produceert laminaat in grote getallen, zodat het winst marge lager ligt dan bij andere laminaat bedrijven. Dit betekend dat de prijzen van onze producten ontzettend laag zijn. Omdat wij dan ook zoveel produceren zijn wij van Twenterand Flooring het bedrijf met de grootste opslag plaats van heel Twenterand. Ook beschikken wij over 40 vrachtwagens. Dit houd in dat wij altijd al onze vloeren op voorraad zullen hebben en wij het laminaat kunnen bezorgen op elk gewenst moment bij een bedrijf en met elke gewenste aantal vierkantenmeter laminaat. Dit doen wij niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa. Ook zijn wij erg actief in landen zoals Canada en Australi�.

Twenterand Flooring probeert het beste van het laminaat naar boven te halen op het gebied van design en kwaliteit. Op het gebied van design doe wij veel inspiratie op door naar de natuur te kijken. We proberen daarom ook het laminaat de eigenschappen mee te geven die massief houten planken ook hebben, zoals een voelbare houtstructuur en een velling rand.

Wij als Twenterand Flooring streven ernaar om altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren. Dit doen wij door steeds de nieuwste en modernste apparatuur van deze tijd toe te passen, maar ook door studie en onderzoeken. Een van onze belangrijkste onderzoeken is de Laminate DOC8- 35 technologie. Hierbij onderzoeken wij hoe wij laminaat de sterkste kwaliteit mee kunnen geven, zonder dat het product in de prijs moet stijgen. Het onderzoek is inmiddels al 11 jaar aan de gang door verschillende professionals, en heeft tot nu toe nog meerde verschillende positieve resultaten opgeleverd. En dat zult u ook merken wanneer u gebruikt maakt van onze laminaat vloeren. U zult zien dat onze vloeren erg makkelijk gelegd zullen worden door het nieuwste clicksysteem van deze eeuw. Maar dat niet alleen, ons laminaat is kras vast, dat inhoud dat schade op uw vloer bijna niet kan voor komen en u nog jaren lang kan genieten van de mooie natuurlijke uitstraling van de laminaat vloer.

Niet alleen leveren wij laminaat vloeren van ons eigen merk Twenterand Flooring. Maar ook zijn wij een dealer van andere merken laminaat vloeren. Onder andere: Quick-Step, Balterio, Egger, Berry Floor en Meister laminaat. Om ons toch te kunnen onderscheiden van andere bedrijven gebruiken wij bij het importeren van laminaat vloeren dezelfde technieken als dat wij dat doen bij het produceren van ons eigen laminaat, namelijk wij kopen het laminaat in op grote schaal, zodat wij het voor een lage prijs kunnen verkopen. Hierdoor zult u zien dat wanneer u ons zult vergelijken met andere laminaat bedrijven, wij toch altijd de goedkoopste zullen zijn.

Twenterand Flooring staat ook open voor nieuwe dealers die bereid zijn om samen met ons de Twenterand collectie zo uitgebreid mogelijk te kunnen maken. Dit is dan ook de reden waarom u onze Twenterand Flooring collectie door heel Nederland en omstreken zult vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het e-mail adres: info@twenterandflooring.nl